14 легких фільмів, щоб відпочити та переключитися | Бізнес-школа Laba (Лаба)
Для відстеження статусу замовлення - авторизуйтесь
Введіть код, який був надісланий на пошту Введіть код із SMS, який був надісланий на номер
anastasiiasytar@gmail.com
Код дійсний протягом 2 хвилин Код з SMS дійсний протягом 2 хвилин
Ви впевнені, що хочете вийти?
Сеанс завершено
На головну

Пошук

Зміст

14 легких фільмів, щоб відпочити та переключитися

Кінодобірка для спокійного вечора.

cover-635a3b4d742e6051998520.jpg

Іноді мозку потрібне повне перезавантаження. Ці фільми — саме для такого випадку, коли потрібно розслабитися.

#1. «Арахісовий сокіл»
(The Peanut Butter Falcon)

IMDb: 7,6

Зак, юнак із синдромом Дауна, хоче стати професійним реслером. Він тікає з приватної лікарні, щоб здійснити свою мрію. Тайлер, дрібний злочинець-втікач, стає тренером і союзником Зака. Разом вони вислизають від погоні, будують пліт і переконують працівницю лікарні приєднатися до їхньої подорожі. Трійця вирушає на пошуки школи реслінгу Солта Вотера, кумира Зака.

 

#2. «Готель “Гранд Будапешт”»
(The Grand Budapest Hotel)

IMDb: 8,1

У 1930-х роках готель «Гранд Будапешт» був найпопулярнішим європейським гірськолижним курортом. Ним керував консьєрж Густав, головна гордість якого — першокласний сервіс для гостей готелю. Коли одна з мешканок таємниче вмирає, Густав стає власником безцінної картини та головним підозрюваним у вбивстві жінки.

 

#3. «Рок-хвиля»
(The Boat That Rocked)

IMDb: 7,4

Дія відбувається в Англії 1966 року. Корабель із піратською радіостанцією «Радіо Рок» стоїть на якорі у Північному морі. Команда ексцентричних радіоведучих та діджеїв транслює на материк музику, яка в майбутньому визначить ціле покоління. Але зараз британський уряд спрямовує всі сили розвідки, щоби закрити «непристойне» радіо.

 

#4. «Френсіс Ха»
(Frances Ha)

IMDb: 7,5

Френсіс живе у Нью-Йорку, але насправді вона не має своєї квартири. Вона — учениця танцювальної трупи, але не професійна танцівниця.

Дівчина з головою занурюється у свої мрії, незважаючи на те, що можливостей їх реалізувати дедалі менше. Але одного разу давня подруга пропонує їй пожити у своїй квартирі у Парижі.

 

#5. «Вічне сяйво чистого розуму»
(Eternal Sunshine of the Spotless Mind)

IMDb: 8,3

У найближчому майбутньому люди зможуть стирати зі своєї пам'яті певні події чи знайомства. Джоел Баріш дізнається, що його подруга Клементина пройшла процедуру знищення спогадів про нього. Він вирішує зробити те саме.

Спостерігаючи, як пам'ять про подругу зникає, він розуміє, що любить Клементину. З глибини своєї свідомості Джоел намагається зупинити процедуру.

 

#6. «Королівство повного місяця»
(Moonrise Kingdom)

IMDb: 7,8

Це казкова історія про дітей, які сміливо йдуть назустріч пригодам. Сем Шакасі — сирота, від якого відмовилися прийомні батьки. Сюзі Бішоп живе в уявному світі, намагаючись не помічати проблеми у сім'ї. Зустрівшись, вони закохуються та починають готувати план втечі.

Пара підлітків залишає табір скаутів, щоб знайти місце, де вони зможуть стати щасливими. Але на острові наближається сильний шторм, змушуючи дорослих мобілізувати пошукову групу.

 

#7. «Амелі»
(Le Fabuleux Destin d'Amélie Poulain)

IMDb: 8,3

Амелі самотня і живе у вигаданому світі. Вона насолоджується маленькими радощами: занурити руку в мішок із квасолею, сфотографувати хмару, зробити хвильки на воді камінням. Але якось її життя змінюється. Амелі знаходить у квартирі схованку з дитячими скарбами невідомого хлопчика. Вона вирішує розшукати власника коробки, тепер уже дорослого чоловіка.

 

#8. «Хороший рік»
(A Good Year)

IMDb: 7

Макс Скіннер — інвестиційний брокер із Лондона. Його життя складається з цифр та шаленої швидкості біржі. Раптом він дізнається, що успадкував прованський дім та виноградники свого дядька.

У цьому маєтку Макс провів більшу частину дитинства. Намагаючись продати будинок, він відкриває собі новий, спокійний ритм життя. Спогади та позашлюбна дочка дядька заважають його планам повернутися до лондонської ділової рутини.

 

#9. «Таємне життя Волтера Мітті»
(The Secret Life of Walter Mitty)

IMDb: 7,3

Волтер Мітті вже шістнадцять років працює в тому самому журналі і веде нудне життя. З дому він виходить лише для того, щоб піти на роботу. Наприкінці дня незмінно прямує додому.

Безкінечні години Волтер проводить у світі фантазій. Але раптові проблеми в редакції змушують його поринути у справжні пригоди.

 

#10. «Опівночі в Парижі»
(Midnight in Paris)

IMDb: 7,7

Гіл Пендер, успішний голлівудський сценарист, приїжджає до Парижа, міста своєї мрії. Тут він проводить відпустку зі своєю приземленою нареченою та її родиною.

Після нудної вечері Гіл вирішує повернутися до готелю пішки. Коли б'є північ, поруч із ним зупиняється старий автомобіль. Його пасажири запрошують Гіла на вечірку. Незабаром він розуміє, що його нові знайомі підозріло схожі на письменників ХХ століття, а нічний Париж перетворився на місто «ревучих двадцятих».

 

#11. «Неймовірна подорож містера Співета»
(The Young and Prodigious T.S. Spivet)

IMDb: 7,1

Співет живе на ранчо зі своєю матір'ю, одержимою морфологією жуків, батьком-ковбоєм та 14-річною сестрою, яка мріє стати Міс Америка. Співет —  10-річний вундеркінд. Він пристрасно захоплюється картографією та науковими винаходами.

Весь бізнес-контент у зручному форматі. Інтерв'ю, кейси, лайфхаки корп. світу — у нашому телеграм-каналі. Приєднуйтесь!

Якось хлопчик отримує несподіваний дзвінок зі Смітсонівського музею. Співет дізнається, що його відзначили престижною премією за відкриття вічного двигуна. Його запрошено на прийом на свою честь. Нікому не сказавши, Співет вирушає товарним потягом через США, щоб дістатися Вашингтона.

 

#12. «Патерсон»
(Paterson)

IMDb: 7,4

Патерсон працює водієм автобуса. Він живе рутинним життям та цілими днями слухає розмови випадкових пасажирів. Вони надихають водія писати вірші у маленькому записнику. Дружина вважає його геніальним поетом, проте Патерсон у цьому не впевнений. Але одного дня він робить вчинок, який змінює його ставлення до життя.

 

#13. «Стажер»
(The Intern)

IMDb: 7,1

Іноді хочеться кардинально змінити своє життя. Але що, якщо тобі 70?

Бену набридли будні пенсіонера. Він подає заявку на посаду стажера в онлайн-ритейлері модного одягу та отримує роботу. Бена приставляють до директора компанії. Здається, вона зовсім не потребує допомоги інтерна. Спочатку Бен не отримує завдань, але згодом стає для шефа джерелом підтримки та мудрості.

 

#14. «Кравчиня. Помста от-кутюр»
(The Dressmaker)

IMDb: 7,1

Тіллі Даннедж навчалася у Парижі на кутюр'є. Вона вирішує повернутися до невеликого рідного міста, щоб виправити помилки минулого.

25 років тому її несправедливо звинуватили у вбивстві хлопчика. Тіллі хоче помститися кривдникам. Але зброєю помсти стають не змови та пістолети, а швейна машинка «Зінгер».

 

Бажаєте отримувати дайджест статей?

Один лист з найкращими матеріалами за місяць. Підписуйтесь, аби нічого не проґавити.
Дякуємо за вашу підписку!
Курс з теми:
«Корпоративна культура»
HR і рекрутинг
Веде Ольга Тарасевич
23 травня 25 червня
Ольга Тарасевич