Звернення команди Laba Group | Бізнес-школа Laba (Лаба)
Для відстеження статусу замовлення - авторизуйтесь
Введіть код, який був надісланий на пошту Введіть код із SMS, який був надісланий на номер
anastasiiasytar@gmail.com
Код дійсний протягом 2 хвилин Код з SMS дійсний протягом 2 хвилин
Ви впевнені, що хочете вийти?
Сеанс завершено
На головну

Пошук

Зміст

Звернення команди Laba Group

Офіційний стейтмент нашої компанії.

cover-labafinal-622f61dbad421260139994.jpg

Будь ласка, не сприймайте цей текст як пресреліз для галочки. Усе, що ви прочитаєте нижче, написано щиро. З болем і вірою.

Ось уже сім років ми будуємо компанію, яка є гордістю України. Ми починали з маленької кімнатки у Києві на 4 людини. Зараз у всіх проєктах Laba Group (Laba, Skvot та Robot_Dreams) працюють 400 співробітників.

Ми відкрили чудовий великий офіс у Києві та маленький затишний у Харкові. А ще за останні два роки ми запустили представництва Laba у Будапешті, Варшаві, Стамбулі, Бухаресті та Празі. Працюємо з локальними лекторами, які проводять курси турецькою, польською, румунською та іншими мовами.

Про Laba пише угорський Forbes і турецький Harvard Business Review. Ми гідно конкуруємо на ринку Європи з локальними освітніми компаніями та з «монстрами» онлайн-навчання Coursera та Udemy. Будуємо амбітні плани для експансії на ринки Латинської Америки та Азії.

Ми активно розвивалися до 24 лютого 2022 року. Створювати онлайн-курси — це справді робота мрії, ви вже нам повірте.

Два тижні тому в наше життя увійшла війна. росія напала на Україну. Чи можна бути готовим до такого? Ні. Ні людині, ні бізнесу. Нікому.

«Нас зараз обстрілюють, але через годину я готова приймати завдання», — написала PR-менеджер Laba Марина в робочому чаті компанії. Марина на той момент була під Харковом у батьків. З багатьма співробітниками зв'язку не було кілька днів... Був шок, відчуття сюрреалізму і звичайно страх. Потім страх зник.

З'явилось розуміння, що треба зберегти команду. І продовжувати робити те, що вміємо найкраще — навчати людей онлайн. Це важливо не лише для наших співробітників та їхніх сімей. Це важливо для України. Бізнес у країні має працювати, зарплати виплачуватися. Так ми забезпечуємо надійний тил для нашої армії.

Що ми зробили:

  • зберегли робочі місця для всіх співробітників
  • продовжуємо платити зарплати
  • команда працює віддалено у повноцінному режимі
  • створили волонтерський штаб, який допомагає нашим співробітникам переїжджати Україною та заселятися (у тому числі і за кордоном)
  • запускаємо набори курсів у записі з таргетингом на країни Європи, США, Канаду і СНД (крім росії та білорусі). Це курси з нашого каталогу російською та українською мовами
  • розвиваємо локальні європейські офіси Laba — це експортна діяльність, наш внесок у приплив валюти до України
  • залучаємо працівників до волонтерської діяльності

З 24 лютого ми припинили продавати наші курси в росії та білорусі.

Це зрозуміле рішення, яке не вимагає додаткових пояснень у сучасному світі.

На цьому фото — частина команди Laba на літньому корпоративі в улюбленому Києві. Наразі ми не можемо повернутися до нашого офісу, але це обов'язково відбудеться. Вже скоро. Ми в це віримо.

Україна переможе і процвітатиме. Кожен із нас докладе для цього максимум зусиль.

Бажаєте отримувати дайджест статей?

Один лист з найкращими матеріалами за місяць. Підписуйтесь, аби нічого не проґавити.
Дякуємо за вашу підписку!