Новий проєкт Laba Global: міжнародні курси від фахівців з Google, Nike та IBM | Бізнес школа Laba (Лаба)
Для відстеження статусу замовлення - авторизуйтесь
Введіть код, який був надісланий на пошту Введіть код із SMS, який був надісланий на номер
anastasiiasytar@gmail.com
Код дійсний протягом 2 хвилин Код з SMS дійсний протягом 2 хвилин
Ви впевнені, що хочете вийти?
Сеанс завершено
На головну

Пошук

Зміст

Новий проєкт Laba Global: міжнародні курси від фахівців з Google, Nike та IBM

Навчання англійською для тих, хто хоче бути попереду.

cover-63e387e11a75e213889349.png

З 2015 року Laba Group запустили близько 400 курсів для бізнесів та фахівців від junior-рівня до топменеджменту. Станом на 2022 компанія випустила понад 90 тис. студентів і стала лідером онлайн-освіти у Східній Європі. 

За цей час у Laba Group відкрилися:

  • Laba — міжнародна бізнес-школа
  • SKVOT — онлайн-школа креативних професій
  • robot_dreams — IT-школа з тематикою від machine learning до data science
  • ELVTR — онлайн-школа в США з курсами від експертів із Google, Netflix та Mastercard

А в лютому 2023 року компанія запустила новий проєкт Laba Global — з міжнародними курсами англійською мовою, орієнтованими на фахівців middle- та C-level.

Про проєкт Laba Global 

Наразі бізнес-школа Laba працює на шести ринках: у Польщі, Чехії, Румунії, Угорщині, Туреччині та Великобританії. Ці курси викладаються локальною мовою, їх ведуть лектори здебільшого з досвідом роботи на місцевих ринках. 

Але фахівці, які працюють на одному ринку, часто не мають уявлення про те, як все влаштовано за кордоном. Працівники та підприємці втрачають можливість порівняти свій досвід із досвідом інших країн та запозичити світові best practices. Це заважає ефективно зростати як окремим фахівцям, так і цілим бізнесам. 

Тому в Laba Group виникла ідея — запустити курси англійською мовою з можливістю перейняти досвід від експертів з топових міжнародних компаній. 

Цю ідею реалізовано у проєкті Laba Global, який пропонує курси для фахівців middle- та C-level. 

Особливості навчання в Laba Global: 

  • досвід топових фахівців ринку, які працюють у міжнародних корпораціях
  • персональні рекомендації в LinkedIn від лекторів для найкращих студентів
  • міжнародний нетворкінг 
  • мастермайнд-формат 
  • face-to-face комунікація з лектором

Більшість курсів — це онлайн-вебінари в режимі реального часу. Ви можете слухати лекцію та ставити запитання лектору. Для курсів передбачені живі Q&A-сесії, а також буде обговорення кейсів у реальному часі, як в MBA. Окремі лекції або їхні фрагменти будуть записуватися й надаватися у безлімітний доступ для студентів бізнес-школи. 

Рекомендуємо прочитати:

preview-650407d7ba7cc576263723.jpg

Девід Слокум, Google: «Лідерам потрібно навчитися відпускати контроль»

Читати

Крім викладача над курсом працюють продюсер та методисти. Вони допомагають зробити курс якомога кориснішим, готують практичні завдання та добирають із лектором кейси. Під час навчання студентів підтримує особистий менеджер.

«You better be ahead — Тобі краще бути попереду»: концепт проєкту

Нам подобається перебувати в зоні комфорту, де немає челенджів. Якщо зовнішні обставини не мотивують, то перебувати в такій «бульбашці» можна досить довго. Саме тому найчастіше ми замислюємося про додаткову освіту лише тоді, коли отримуємо вищу позицію чи хочемо перейти в іншу компанію.

Краща робота або посада — це завжди про конкуренцію. Адже щоб зростати, потрібно чимось відрізнятися й мати більше унікальних знань, ніж колеги. Це значить, що «краще бути попереду». 

Майбутні студенти Laba Global — ті, хто наважився вийти зі своєї comfort zone. Навіть готовність вчитися англійською — вже серйозний крок для виходу з «бульбашки». Вони роблять над собою зусилля, цікавляться світовим досвідом, хочуть бути конкурентоспроможними, застосовувати нові знання у своїй кар’єрі та на локальному ринку. 

Про суперсилу курсів Laba Global

Головний конкурент Laba Global — це всі програми MBA, що існують на локальних ринках. Зазвичай менеджери йдуть підвищувати навички саме на Master of Business Administration. Здебільшого це програми General Management, які роблять акцент на уявленні про процеси в компанії та на стратегічному баченні розвитку бізнесу.

Перевага курсів Laba Global — у коротшому форматі (середня тривалість навчання — 2 місяці) та вузькоспеціалізованих темах, орієнтованих на потреби менеджерів. 

Про акредитацію CPD

Бізнес-школа Laba має акредитацію міжнародних професійних організацій — Інституту сертифікації HR-фахівців (HRCI), Інституту управління проєктами (PMI), а також Міжнародного інституту бізнес-аналізу (IIBA).

Спеціально для Laba Global ми отримуємо сертифікацію CPD — організації, яка акредитує онлайн-освіту з 1998 року. Таку акредитацію мають зокрема Гарвард та Єльський університет. Це ознака того, що курси перевірені, якісні та відповідають вимогам установи. 

Рекомендуємо прочитати:

preview-6409ebf8067f2332071916.jpg

Тім Данн: «У Nike я допомагаю фінансовим менеджерам ставати директорами»

Читати

Які курси вже запустили, для кого вони та яка ціна

Перші три продукти, які вже доступні, — це курси Women in Leadership з лектором з IBM, Product Management з експертом з Microsoft і GE HealthCare, а також «‎Фінансовий менеджмент» з викладачем із Nike. У планах — створення курсу How to Become a CEO для майбутніх лідерів, а також програми для маркдирів та фінансових директорів. Загалом на місяць команда планує запускати до 5 курсів. 

Серед пріоритетів — теми, які можна викладати з міжнародним досвідом і де немає локальної прив’язки чи специфічних особливостей певної країни. Наприклад, курси на юридичні теми, legal або brand management — не плануються.

Навчання в Laba Global підійде для людей з англійською Intermediate +, проте для участі в мастермайндах знадобиться Upper-Intermediate. Володіти мовою на рівні Advanced — не обов'язково. Для більшості студентів Laba Global англійська — друга мова, це не native-спікери. 

Середня вартість навчання — $600–800. Як і у випадку з іншими курсами, в Laba Global передбачене розтермінування платежу, а для постійних клієнтів діють знижки. 

Зараз курси Laba Global доступні на всіх локальних сайтах Laba, зокрема в Україні. Ви можете знайти їх у нашому розкладі. Проте команда працює над запуском окремої платформи, де за допомогою фільтрів можна буде обрати курс із потрібної тематики та з лектором із країни, яка вас цікавить. 

Бажаєте отримувати дайджест статей?

Один лист з найкращими матеріалами за місяць. Підписуйтесь, аби нічого не проґавити.
Дякуємо за вашу підписку!