Як навчитися прогнозувати в Excel | Бізнес-школа LABA (ЛАБА)
Для відстеження статусу замовлення - авторизуйтесь
Введіть код, який був надісланий на пошту Введіть код із SMS, який був надісланий на номер
anastasiiasytar@gmail.com
Код дійсний протягом 2 хвилин Код з SMS дійсний протягом 2 хвилин
Ви впевнені, що хочете вийти?
Сеанс завершено
На головну

Пошук

Зміст

Як навчитися прогнозувати в Excel

Розповідають слухачі LABA.

cover-64ba2dfa845e7159289428.jpg

Можна днями вбиватись над громіздкими таблицями і не зрушити з мертвої точки. Все прораховувати, робити помилки і не розуміти, що ж ви пропустили.

Але простіше навчитися будувати зрозумілу фінансову модель та спростити собі роботу, як це зробили слухачі LABA. Зібрали їхні відгуки про курс «Фінансове моделювання».

«Я здобула навички, які допомагають економити час»

Оксана Бурім, партнер MFin Services

Наша компанія надає послуги у сфері бухгалтерського та управлінського фінобліку. Один із наших напрямків — розвиток стартапів. Але для оцінки бізнесу та аналізу необхідних інвестицій не вистачало знань, як побудувати зрозумілу для інвестора модель. Тому, щойно я побачила курс «Фінансове моделювання», одразу вирішила на нього піти.

Як навчання допомогло у роботі

Я зрозуміла, як грамотно вибудовувати фінмодель і використовувати інструменти Excel. Розібралася, що потрібно враховувати, щоби модель була робочою і  «живою» — перераховувалася автоматично при зміні параметрів.

На курсі я здобула навички, які допомагають економити час. З'явився професійніший підхід до побудови фінансової моделі та оцінки ризиків. Структура побудови моделі, яку дав лектор, показує логіку, згідно з якою можна вибудовувати фінмодель для будь-якого бізнесу, враховуючи всі нюанси.

«Я отримала інструмент, за допомогою якого можу гнучко керувати планами»

Світлана Савицька, Head of Game division у gameDev

Мені для роботи потрібні навички фінансового моделювання. Тому коли на очі потрапив курс від LABA, я подумала, що пройти його — хороша ідея.

Як навчання вплинуло на роботу

На курсі я змогла заглибитися в інструменти фінмоделювання. Особливо корисно було дізнатися деталі структури фінансових звітів, практичні основи відомості балансу та аналіз ризиків.

Я отримала «інтерактивний» інструмент, за допомогою якого можу гнучко керувати планами та цілями. Крім того, нові знання допомагають ефективніше взаємодіяти з фінансовим департаментом.

У мене були конкретні потреби та очікування від курсу, і вони повністю підтвердились. Я дізналася багато корисних речей, які допомагають краще структурувати дії з меншими витратами часу.

Тепер все застосовую на практиці. Прямо під час курсу виправляла свою модель і дивувалася, що її можна було зробити простіше та зручніше.

Бажаєте отримувати дайджест статей?

Один лист з найкращими матеріалами за місяць. Підписуйтесь, аби нічого не проґавити.
Дякуємо за вашу підписку!
Курс з теми:
«Корпоративні фінанси»
Фінанси
Веде Олександр Кроть
27 червня 6 серпня
Олександр Кроть